En at tale med!

Det kristne fællesskab har helt fra den første menighed betydet, at omsorg for den enkelte i menigheden var noget væsentligt, både når det drejer sig om menneskelige og om åndelige forhold.

 

Som Paulus skriver i Rom.15,7:

”Tag derfor imod hinanden, ligesom Kristus har taget imod jer.”

 

Ølgod Valgmenighed håber, at ”én at tale med” kan være en hjælp til at fortsætte den opgave, som allerede sker på forskellig måde, men at det også giver hjælp der, hvor der er et udækket behov.

Medvandrer

 

Når du har allermest brug for én at snakke med om livet, én at mødes med, en hjælpende hånd, har disse personer sagt: Velkommen!

 

Her er der mulighed for at tale med et ganske almindeligt menneske om det, du tumler med i livet, stort eller småt. Der er ingen regler for, hvad man kan tale om, det kan være almindelige hverdagsting, og det kan være spørgsmål.

 

Eksperter?

 

Vi er ikke eksperter. Men vi vil gerne, som ligeværdige partnere, forsøge at lytte og hjælpe. Vi har på forskellige måder gjort erfaringer med at være andre til hjælp i forskellige livssituationer.

 

Vi er villige til at stille os til rådighed, så langt som vi føler, at vores tid og mulighed rækker - ganske gratis; og vi er alle med i Ølgod Valgmenighed.

99505

Ølgod Valgmenigheds konto:

Reg.: 7703 Nr.: 1105992

  • Grey Facebook Icon