Børnekirke

Nu er det lykkes at få lov at låne kirkehuset … til børnekirke ca. en gang om måneden.

Det er vi meget taknemlige for.

 

Derfor tager vi nu fat på et nyt aktiv i Ølgod Valgmenighed, nemlig:

Vi vil gerne fortsat beholder ”Børnenes 5 min.” i vore gudstjenester. Men ca. en gang om måneden vil vi i stedet invitere til ”Børnekirke”.

 

Børnekirke er for alle børn i alderen 0-10 år, men målgruppen er de 3-6 årige. Før prædiken samler vi de børn, som har lyst til at være med i Børnekirke, og sammen med dagens børneleder går de over i Kirkehuset. Og under første salme efter prædiken kommer de alle tilbage i kirken igen.

Forældre er selvfølgelig også velkommen, hvis man er i tvivl om, om børnene kan være alene eller skal have hjælp.

 

Indholdet i Børnekirke er stort set det samme som under ”Børnenes 5 min.”, der er bare bedre tid til samværet. Og det kan være bibelfortælling over søndagens tekst, bøn, sang, leg og male tegninger. Til de lidt større børn vil der oftest være opgaveark.

 

Se datoerne på løbesedlen og ellers på vores gudstjenesteliste. Lene Søgaard har lovet at stå for Børnekirken, mange tak for det.

 

Må Gud velsigne Børnekirken, så det bliver en hjælp for vore børnefamilier. Formålet er ganske enkelt at give børnene en god oplevelse af at være med i kirke, samt give ro til fordybelse hos de voksne under prædiken.

99505

Ølgod Valgmenigheds konto:

Reg.: 7703 Nr.: 1105992

  • Facebook
  • YouTube